307 Forum

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot...
Het is nu ma 23 jul 2018 - 07:38:56

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 18 feb 2017 - 09:16:47 
Offline

Geregistreerd: za 18 feb 2017 - 08:29:33
Berichten: 8
Heb een 2dins 7 inch android radio gekocht.
Nou werkt mijn stuurbediening niet meer,weet iemand wat ik nodig heb zodat deze weer werkt.

Heb een Peugeot 307 cc
Bouwjaar 2005
Hiervoor zat er een originele Rd3 met cdwisselaar in.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 18 feb 2017 - 18:36:40 
Offline

Geregistreerd: ma 16 jun 2014 - 22:37:24
Berichten: 921
Je hebt een interface nodig, maar is niet zeker of hij dan alsnog werkt, heb zelf een Clarion erin zitten met de interface maar stuurbediening werkt nog niet, schijnt wel een bepaalde volgorde te zijn om aan te sluiten, eerst aan de radio en dan pas aan de schakelaar, weet niet waarom, maar blijkbaar heb ik de verkeerde volgorde gedaan, interface kost rond de 80 euro.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 18 feb 2017 - 20:19:06 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16094
Woonplaats: Hoevelaken.
Dan heb je niet de goede interface Kees, het aansluiten maakt niks uit, als er maar een toestel achter zit die een ingang heeft voor de bediening, is een los kabeltje, ook wel lead genaamd.

En daar zit het probleem bij TS, zal wel geen interface voor te vinden zijn ben ik bang.

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 18 feb 2017 - 20:30:11 
Offline

Geregistreerd: ma 16 jun 2014 - 22:37:24
Berichten: 921
Heb wel de goeie interface, maar stond er wel op aangegeven dat je dat in een bepaalde volgorde moest aansluiten?
Zoals ik al zei, weet ook niet waarom :( maar de rest werkt alles prima, moest alleen een nieuwe gps antenne kopen omdat deze niet werkte, vandaar dat ik de radio voor erg weinig kon overnemen, want was niet mijn 1ste keus :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 18 feb 2017 - 22:43:14 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16094
Woonplaats: Hoevelaken.
Als je regel 1 niet overtreed met aansluiten mag dat niks uitmaken, accu loskoppelen met iets inbouwen, dan kan er namelijk niks mis gaan.
En Clarion is niks mis mee, zeker met navigatie prima toestellen, enige minpunt vond ik de resolutie van sommige modellen, ietswat korrelig, maar de Nav 'n Go primo navigatie software is in mijn ogen de beste die er is die Clarion gebruikt en kwa geluid zijn ze ook meer dan goed.

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 19 feb 2017 - 15:25:46 
Offline

Geregistreerd: ma 16 jun 2014 - 22:37:24
Berichten: 921
Deze versie had ik wel van tevoren de reviews gelezen, maar daar kon ik weinig mee omdat het eigenlijk fifty fifty was, de ene helft vond hem prima, de andere helft had er allerlei problemen mee, maar de gps werd vaak genoemd maar denk dat het in de meeste gevallen de antenne was, want een gps module gaat weinig kapot, bij mij was het ook zo opgelost, op ebay nieuwe gps antenne gekocht en perfect, ook met bleutooth hadden ze problemen, maar denk dat het komt omdat het wat ingewikkelder werkt bij Clarion, ik kreeg het ook pas voor elkaar na de 2de poging en via een ander menu, nu werkt het perfect, alleen jammer dat ze hier geen fatsoenlijk afwerkfraampje voor hebben, heb nu een universeel, maar kom aan de onderkant wat tekort :oops: werk ik wel op een andere manier af.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 maart 2017 - 21:38:54 
Offline

Geregistreerd: za 18 feb 2017 - 08:29:33
Berichten: 8
kees Aben schreef:
Je hebt een interface nodig, maar is niet zeker of hij dan alsnog werkt, heb zelf een Clarion erin zitten met de interface maar stuurbediening werkt nog niet, schijnt wel een bepaalde volgorde te zijn om aan te sluiten, eerst aan de radio en dan pas aan de schakelaar, weet niet waarom, maar blijkbaar heb ik de verkeerde volgorde gedaan, interface kost rond de 80 euro.


Wat voor een zou je een link willen sturen?

Gr Kenneth


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 24 maart 2017 - 02:32:56 
Offline

Geregistreerd: ma 16 jun 2014 - 22:37:24
Berichten: 921
Ik heb de mijne bij een audiozaak gekocht, hing gewoon in het rek bij hun :wink: heb ondetussen ook een passend fraampje via ali gekocht, moet alleen nog uitvogelen hoe ik die vast ga zetten want bevestiging is nogal vreemd, is wel een universele maar wel voor de Peugeot 307.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 23 feb 2018 - 22:28:22 
Offline

Geregistreerd: za 14 nov 2015 - 19:06:07
Berichten: 72
Woonplaats: Den Haag
beetje een bump maar werkt het?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 feb 2018 - 09:57:29 
Offline

Geregistreerd: za 29 jul 2017 - 20:54:36
Berichten: 29
TazDevl schreef:
beetje een bump maar werkt het?

Bedoel je daarmee of de interface werkt?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 03 maart 2018 - 19:39:14 
Offline

Geregistreerd: za 14 nov 2015 - 19:06:07
Berichten: 72
Woonplaats: Den Haag
inderdaad :)


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling