307 Forum

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot...
Het is nu vr 19 jan 2018 - 23:26:40

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 99 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: plus kabel trekken
BerichtGeplaatst: vr 19 aug 2005 - 15:46:31 
Offline

Geregistreerd: vr 19 aug 2005 - 15:42:42
Berichten: 23
Ik heb een nieuw model 307 SW aangeschaft en deze wordt over een tijdje geleverd. Nu weet ik dat in mijn oude 307 3 deurs echt heel slechte speakers zaten. In de nieuwe wil ik graag een subje leggen met een versterkertje.
Waar trek je de plus kabel voor de versterker door het schutbord? Ik heb het ooit gezien net onder de raam aan de bestuurderszijde, maar vind dat erg link ivm vocht bij de zekeringen die daar ook ergens zitten.

Iemand een oplossing/idee?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr 19 aug 2005 - 15:47:41 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 13 aug 2005 - 22:11:55
Berichten: 3286
Woonplaats: prov Utrecht
Via de bijrijderskant, door hetzelfde rubbertje door jou genoemd aan de bestuurderszijde of via de linkerkant door een rubber in de buurt van de pedalen.

_________________
307 SW XSI HDi 136 2006 / 205 CTI 1991


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr 19 aug 2005 - 16:00:54 
Offline

Geregistreerd: vr 19 aug 2005 - 15:42:42
Berichten: 23
thanx man!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 23 aug 2005 - 20:07:11 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 12 aug 2005 - 22:47:01
Berichten: 33
Woonplaats: Zele (België)
onder je motorkap, haal je batterij er even uit en dan ga je als je erachter kijkt onderaan een rond rubbertje zien zitten. doorprik dat en je komt uit net boven je pedalen aan de bestuurderszijde en zo zit je onmiddellijk onder je vloerbekleding van je wagen voor je kabel.

greetz

_________________
307XS chine bleu 1.4HDI
pioneer DEH-p5730mp (met orig. stuurbediening) + 2x Magnat sub + magnat amp.
OZ racing superturismo GT met Fulda banden 225/45-17
Peugeot sport bodykit
(maar de 1.4HDI is verdorie een tam bakske :-( )


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 23 aug 2005 - 21:13:02 
Offline

Geregistreerd: za 06 aug 2005 - 17:50:45
Berichten: 162
Woonplaats: Lierde (Belgie)
steff_p schreef:
onder je motorkap, haal je batterij er even uit en dan ga je als je erachter kijkt onderaan een rond rubbertje zien zitten. doorprik dat en je komt uit net boven je pedalen aan de bestuurderszijde en zo zit je onmiddellijk onder je vloerbekleding van je wagen voor je kabel.

greetz


Inderdaad zoals in de post hierboven. Want als je dat andere rubbertje neemt aan je raam en je maakt het niet waterdicht :arrow: dan kan je BSI wel eens stuk gaan. Vraag maar aan "nonkeltje" :lol:

greetz


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 30 aug 2005 - 20:02:12 
Offline

Geregistreerd: do 25 aug 2005 - 23:15:54
Berichten: 17
Je BSI kast zit linksonder tegen het schutbord en kan slecht tegen vocht.
Ik heb 12V plus voor de trekhaak via de rechterkant (achter rooster door het schutbord getrokken.

Komt er vocht links bij je BSI, dan kijk je voorlopig niet blij !!

Succes,

Hans


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 31 aug 2005 - 19:21:57 
Offline

Geregistreerd: di 09 aug 2005 - 18:18:25
Berichten: 103
Dafke_307 schreef:
steff_p schreef:
onder je motorkap, haal je batterij er even uit en dan ga je als je erachter kijkt onderaan een rond rubbertje zien zitten. doorprik dat en je komt uit net boven je pedalen aan de bestuurderszijde en zo zit je onmiddellijk onder je vloerbekleding van je wagen voor je kabel.

greetz


Inderdaad zoals in de post hierboven. Want als je dat andere rubbertje neemt aan je raam en je maakt het niet waterdicht :arrow: dan kan je BSI wel eens stuk gaan. Vraag maar aan "nonkeltje" :lol:

greetz

eum daar zat bij aankoop geen rubber in :roll: dus ikke kabel er door :twisted: en na wagen af tespuiten prijs, maar toch nieuwe bsi gekregen en denk nie da ze da doen als ze nie zeker zijn van hun stuk


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do 01 sep 2005 - 21:09:50 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 08 aug 2005 - 10:41:31
Berichten: 81
Denk er wel aan dat je kabel dik genoeg is voor je versterker.
ik had in mijn vorige auto tbv een 4*150watt versterker een 16mm2 kabel direct vanaf de accu naar de kofferbak , dit voor voeding van de subwoofer.
sowieso je signaaldraad van je versterker apart leggen en dus niet langs je voedingskabel

_________________
Sinds kort peugeot rijder


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 13 sep 2005 - 19:44:33 
Offline

Geregistreerd: za 06 aug 2005 - 17:50:45
Berichten: 162
Woonplaats: Lierde (Belgie)
nonkeltje schreef:
Dafke_307 schreef:
steff_p schreef:
onder je motorkap, haal je batterij er even uit en dan ga je als je erachter kijkt onderaan een rond rubbertje zien zitten. doorprik dat en je komt uit net boven je pedalen aan de bestuurderszijde en zo zit je onmiddellijk onder je vloerbekleding van je wagen voor je kabel.

greetz


Inderdaad zoals in de post hierboven. Want als je dat andere rubbertje neemt aan je raam en je maakt het niet waterdicht :arrow: dan kan je BSI wel eens stuk gaan. Vraag maar aan "nonkeltje" :lol:

greetz

eum daar zat bij aankoop geen rubber in :roll: dus ikke kabel er door :twisted: en na wagen af tespuiten prijs, maar toch nieuwe bsi gekregen en denk nie da ze da doen als ze nie zeker zijn van hun stuk


Kwas toch een stukske just e :oops:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 13 sep 2005 - 20:03:08 
Offline

Geregistreerd: di 09 aug 2005 - 18:18:25
Berichten: 103
Dafke_307 schreef:
nonkeltje schreef:
Dafke_307 schreef:
steff_p schreef:
onder je motorkap, haal je batterij er even uit en dan ga je als je erachter kijkt onderaan een rond rubbertje zien zitten. doorprik dat en je komt uit net boven je pedalen aan de bestuurderszijde en zo zit je onmiddellijk onder je vloerbekleding van je wagen voor je kabel.

greetz


Inderdaad zoals in de post hierboven. Want als je dat andere rubbertje neemt aan je raam en je maakt het niet waterdicht :arrow: dan kan je BSI wel eens stuk gaan. Vraag maar aan "nonkeltje" :lol:

greetz

eum daar zat bij aankoop geen rubber in :roll: dus ikke kabel er door :twisted: en na wagen af tespuiten prijs, maar toch nieuwe bsi gekregen en denk nie da ze da doen als ze nie zeker zijn van hun stuk


Kwas toch een stukske just e :oops:
idd bijna juist
maar als je alles voldoende afkit is dit wel de makkelijkste mannier voor een 50'2mm kabel binne te krijgen


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do 15 sep 2005 - 09:50:31 
Offline

Geregistreerd: vr 19 aug 2005 - 15:42:42
Berichten: 23
Klopt!
Ik trek altijd de signaalkabels en de 12 volt kabel apart.

Ik rij nu tijdelijk tot de SW geleverd wordt in week 43 met een Astra van 8 dagen oud nu. Moet zeggen dat de sound in dat ding echt super is! Ongelofelijk...is wat anders dan de 307!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 01 maart 2006 - 16:53:35 
Offline

Geregistreerd: wo 01 maart 2006 - 16:51:36
Berichten: 1
ik kan er echt geen wijs uit met mijn 307
wie kan me beter uitleggen.. en zonder dat mijn accu eruit hoef gesloopt worden


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do 02 maart 2006 - 00:48:45 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 13 aug 2005 - 22:11:55
Berichten: 3286
Woonplaats: prov Utrecht
@nderooy
wat wil je precies

_________________
307 SW XSI HDi 136 2006 / 205 CTI 1991


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 05 apr 2006 - 11:53:31 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 06 aug 2005 - 16:24:31
Berichten: 75
je kan ook doen zoals mij, mijn voedingskabel ligt volledig onder de auto, tot onder de achterbank, daar heb je een grote rubber steken waar je hem heel simpel door kan steken, op die manier heb je geen last van bv, vocht aan de bsi, of signaalkabel en voedingskabel langs elkaar, .... gaat goed zo
de dealer zelf zegt ook dat dit de beste manier is om hem tot achter te halen.

Grtz Dr Nick


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 05 apr 2006 - 16:12:49 
Offline

Geregistreerd: za 06 aug 2005 - 17:50:45
Berichten: 162
Woonplaats: Lierde (Belgie)
Dr_Nick schreef:
je kan ook doen zoals mij, mijn voedingskabel ligt volledig onder de auto, tot onder de achterbank, daar heb je een grote rubber steken waar je hem heel simpel door kan steken, op die manier heb je geen last van bv, vocht aan de bsi, of signaalkabel en voedingskabel langs elkaar, .... gaat goed zo
de dealer zelf zegt ook dat dit de beste manier is om hem tot achter te halen.

Grtz Dr Nick


Hopelijk is er een stevige bescherming rond de kabel. Want als je over iets rijd en de kabel raakt beschadigd zou je wel eens een kortsluiting kunnen krijgen.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 99 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling