307 Forum

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot...
Het is nu wo 18 jul 2018 - 14:53:59

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Airco warm koud regeling
BerichtGeplaatst: za 12 aug 2017 - 13:44:30 
Offline

Geregistreerd: zo 14 feb 2016 - 01:53:53
Berichten: 41
Hallo,

Ik heb een peugeot 307 SW van 2005 en heb problemen met de warm koud regeling.
De tandwiel die op de motor van de warm koud regeling zit schiet telkens los tijdens het draaien zie foto.
Ik heb een revisie setje gehaald en gemonteerd maar die tandwiel schiet telkens los tijdens het draaien en
dan klopt de regeling niet meer omdat de tandwiel niet meer op het goede stand staat.
De warm koud unit op auto draait soepel kan het met mijn hand soepel draaien en de motor draait ook goed.

Ik kom er gewoon niet uit waar het aan kan liggen. Heb de tandwiel ook al gelijmd met een pvc lijm op de motor
maar toch komt het los te zitten.

Als iemand mij hier mee kan helpen heel GRAAG want ik word er gek van .


Bijlagen:
20170812_132628.jpg
20170812_132628.jpg [ 86.11 KiB | 2218 keer bekeken ]
Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 12 aug 2017 - 17:29:42 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16077
Woonplaats: Hoevelaken.
Het is geen PVC, dus die lijm houd nooit, maar volgens mij moet je hem toch vastzetten met een boutje, die in het revisie setje zit.

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 14 aug 2017 - 10:11:18 
Offline

Geregistreerd: zo 14 feb 2016 - 01:53:53
Berichten: 41
Doornekamp33 schreef:
Het is geen PVC, dus die lijm houd nooit, maar volgens mij moet je hem toch vastzetten met een boutje, die in het revisie setje zit.


Ben nergens een boutje tegen gekomen waar het mee vast moet.
ook niet op de filmpjes met uitleg.

`vind het gewoon raar dat de tandwiel los schiet van de motor


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 14 aug 2017 - 18:52:25 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16077
Woonplaats: Hoevelaken.
Zou ook niet moeten, je bent de eerste die hier mee kamt.

Maar als je wilt lijmen/plakken, 100% lijm nemen, liefst in gel variant, die pakt wel denk ik.

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 14 aug 2017 - 20:37:53 
Offline

Geregistreerd: zo 14 feb 2016 - 01:53:53
Berichten: 41
Doornekamp33 schreef:
Zou ook niet moeten, je bent de eerste die hier mee kamt.

Maar als je wilt lijmen/plakken, 100% lijm nemen, liefst in gel variant, die pakt wel denk ik.



ik snap er ook niets van alles ziet er goed uit

zie foto

Die tandwiel op de motor pakt toch voor de helft die witte tandwiel en de andere helft die op de kachel unit zit ?


Bijlagen:
9178144624365443682-account_id=2.jpg
9178144624365443682-account_id=2.jpg [ 31.83 KiB | 2166 keer bekeken ]
Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 14 aug 2017 - 21:58:58 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16077
Woonplaats: Hoevelaken.
Heb je de modificatie van de motor er niet bij dan, iets met langere schroeven staat me bij.

Dit staat er in de kennisbank: viewtopic.php?f=17&t=9476

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 15 aug 2017 - 19:26:42 
Offline

Geregistreerd: zo 14 feb 2016 - 01:53:53
Berichten: 41
Doornekamp33 schreef:
Heb je de modificatie van de motor er niet bij dan, iets met langere schroeven staat me bij.

Dit staat er in de kennisbank: viewtopic.php?f=17&t=9476


ik heb precies het zelfde setje gehaald maar, nog steeds het zelfde


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 15 aug 2017 - 22:24:12 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16077
Woonplaats: Hoevelaken.
Heb je de klep dan goed gezet voordat je de motor er op schroeft, ik lees dat het anders mis gaat, verder als wat er in de kennisbank staat gaat mijn kennis niet.

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 16 aug 2017 - 18:37:01 
Offline

Geregistreerd: zo 14 feb 2016 - 01:53:53
Berichten: 41
Doornekamp33 schreef:
Heb je de klep dan goed gezet voordat je de motor er op schroeft, ik lees dat het anders mis gaat, verder als wat er in de kennisbank staat gaat mijn kennis niet.


Ja heb de klep ook op de goede positie gezet.
ik monteer alles netjes geen problemen, maar als ik na 2 keer op warm en koud begin te draaien dat zie ik de tandwiel los komen van het motortje
en dan klopt de regeling van de klep niet meer


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling