307 Forum

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot...
Het is nu vr 21 sep 2018 - 18:13:51

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 20 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2
Auteur Bericht
 Berichttitel: Re: startproblemen
BerichtGeplaatst: za 04 mei 2013 - 19:28:35 
Offline

Geregistreerd: ma 29 apr 2013 - 08:38:50
Berichten: 6
Hoi
Het was de blauwe Stuurstroom draad van contactslot naar relais.
Heb verder even even nog geen tijd gehad om verder te kijken naar centraledeur vergrendeling.
Maar alvast bedankt voor de tip.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: startproblemen
BerichtGeplaatst: ma 05 maart 2018 - 20:10:46 
Offline

Geregistreerd: vr 26 jun 2015 - 20:14:44
Berichten: 16
Goedenavond. Beetje late reactie op dit bericht, maar ik heb hetzelfde probleem. Het enige verschil is dat ik het probleem heb met een warme motor. En ook weer niet aldoor. Zojuist gemeten met een gloeilamp. De ene draad aan de massa en de andere kant aan pen 2 van de stekker. Dat is de aansluiting die de startmotor aanstuurt. Nu is het rare dat nu het starten goed gaat, de lamp brand zodra ik de meetpen er in steek. Als ik ga starten gaat de lamp uit en start de motor. Er staat dus +12 volt op pen 2. Hoe raar is dat. Ik heb trouwens een 307hdi diesel, maar dat lijkt mij niet een groot verschil toch? Ik hoop dat er iemand is die hier iets over kan uitleggen. Bedank Jan


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: startproblemen
BerichtGeplaatst: ma 05 maart 2018 - 21:22:16 
Offline

Geregistreerd: vr 26 jun 2015 - 20:14:44
Berichten: 16
Even een update. Ik schreef dat ik de lamp aan de massa had gedaan, maar het blijkt een + te zijn. Die grote m8 schroef koppelt 2 dikke accukabels aan elkaar. Hij geeft dus gewoon een + 12 volt op aansluiting 2 van de stekker die naar de startmotor gaat.(draad 100). Ik laat het meetlampje even zitten tot het probleem zich weer voordoet. Dan kan ik in ieder geval kijken of de startpuls tot de stekker goed doorkomt.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: startproblemen
BerichtGeplaatst: ma 05 maart 2018 - 22:14:40 
Offline

Geregistreerd: vr 26 jun 2015 - 20:14:44
Berichten: 16
En ja hoor. Hij start weer niet. Maar de testlamp brand wel en de relais in de auto en in de zekeringenbak, zijn goed hoorbaar. Ik ga morgen naar de garage voor een andere startmotor.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: startproblemen
BerichtGeplaatst: zo 11 maart 2018 - 20:07:52 
Offline

Geregistreerd: zo 31 jan 2010 - 10:20:55
Berichten: 159
Ik heb ooit een 307 gehad. Die wilde niet starten als het heet was buiten. (Is nu natuurlijk niet het geval).
Ze konden natuurlijk niets vinden.... Ik zij start motor wisselen anders neem ik em niet mee (had nog een lease auto toen).

Daarna geen problemen meer gehad.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 20 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling