307 Forum

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot...
Het is nu di 20 nov 2018 - 17:53:31

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 18 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Fout bij verzenden PM
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2011 - 09:54:24 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 05 sep 2008 - 19:51:16
Berichten: 140
Woonplaats: Souburg
Ik probeerde vandaag een pm te sturen maar kreeg een fout bij het verzenden.

Ran into problems sending Mail. Response: 535 authentication failed (#5.7.1)

DEBUG MODE

Line : 131
File : smtp.php

Heeft iemand een idee? :shock:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2011 - 09:55:56 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 21 feb 2011 - 10:36:45
Berichten: 111
Woonplaats: Bergen op Zoom
Zit de stekker erin ? :lol: :lol:

_________________
Afbeelding
Als ik kon toveren, kwam alles voor elkaar !


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2011 - 10:17:09 
Offline

Geregistreerd: di 15 mei 2007 - 20:52:06
Berichten: 2672
Kreeg ik ook al, maar berichten komen wel aan.

_________________
.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2011 - 10:27:46 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 05 sep 2008 - 19:51:16
Berichten: 140
Woonplaats: Souburg
ok dan heeft kikker nu 6 of meer pmtjes :D


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2011 - 10:34:07 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 26 jul 2010 - 12:22:03
Berichten: 679
marrox schreef:
ok dan heeft kikker nu 6 of meer pmtjes :D


Klopt. :lol:

_________________
Noir Obsidien XSi 2.0 16V


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2011 - 10:52:11 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 17 sep 2006 - 20:51:53
Berichten: 4386
Woonplaats: Oldenzaal
marrox schreef:
...DEBUG...


Poke it with a stick...Kill it with fire!

:wink:

_________________
...Dear life. When I asked if my day could get worse, it was a rhetorical question, not a challenge... :/


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2011 - 11:34:18 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 24 jun 2009 - 13:39:24
Berichten: 4029
Woonplaats: Mooie stad achter de Duinen
Ik weet niet wat er gebeurd maar er gaat iets niet lekker, wordt aan gewerkt.

_________________
EX - 307 SW 1.6 16v Premium-Lexus achterlichten-Ariane 16"-Custom witte wijzerplaten
AUDIO - Tsaga TSGAW622 HU-MTX THS 652 voor-MTX XT502 achter-MAC Audio MPE112BP sub met MAC Audio MPX2500 amp

NU - Honda Ciivic Hybrid Elegance


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2011 - 14:05:05 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16249
Woonplaats: Hoevelaken.
Same hier, het forum heeft gewoon last van de zomertijd, en niet te vergeten tis een peugeotforum dat draaid op peugeotsoftware. 8) 8) 8) 8)

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma 04 apr 2011 - 16:22:52 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 08 dec 2006 - 14:43:34
Berichten: 1017
Woonplaats: 013
het foutje zit er nog in

_________________
groeten van Bart
Afbeelding
307 SW HDi 2.0 110pk Rouge Lucifer 17"Challengers, chromen grill


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma 04 apr 2011 - 16:27:07 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16249
Woonplaats: Hoevelaken.
Komt af en toe ook naar boven als je een bericht plaatst.

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do 07 apr 2011 - 11:36:06 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 31 mei 2010 - 12:59:04
Berichten: 3810
Woonplaats: Bergentheim
Blijkbaar moeilijk op te lossen: vandaag weer de melding "DEBUG" na het posten van een reply...

_________________
Groet, Kees

"Rally is not a crime"
508SW 2.0 Hdi (140 pk) bj.2011 Allure, leer, Xenon & Led, keyless, 17"
2e auto erbij:
Zwarte 206 CC 1.6-16V 2006

Voorheen: 307SW 2.0Hdi / 307SW 2.0Hdif


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do 07 apr 2011 - 21:14:23 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 16249
Woonplaats: Hoevelaken.
Ook al twee keer vanavond bij het posten.
Zolang het niet erger word is er mee te leven. :wink: :wink: :wink:

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 07 apr 2011 - 21:18:22 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 17 sep 2006 - 20:51:53
Berichten: 4386
Woonplaats: Oldenzaal
marrox schreef:
Ik probeerde vandaag een pm te sturen maar kreeg een fout bij het verzenden.

Ran into problems sending Mail. Response: 535 authentication failed (#5.7.1)

DEBUG MODE

Line : 131
File : smtp.php

Heeft iemand een idee? :shock:


Hullie hebben (schijnbaar) de oplossing maar helaas is Cyrillisch niet mijn sterkste kant...

:oops: :wink:

_________________
...Dear life. When I asked if my day could get worse, it was a rhetorical question, not a challenge... :/


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: zo 10 apr 2011 - 21:48:52 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 nov 2009 - 18:58:47
Berichten: 190
Woonplaats: Friesland
Zojusit kreeg ik de melding ook:

Ran into problems sending Mail. Response: 535 authentication failed (#5.7.1)

DEBUG MODE

Line : 131
File : smtp.php

_________________
Peugeot 307 break 1.6 HDFI Premium Navteq [2007]/ Peugeot 206 1.4 [2000]


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do 14 apr 2011 - 01:28:59 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 31 mei 2010 - 12:59:04
Berichten: 3810
Woonplaats: Bergentheim
Hardnekkig probleem, blijkbaar...........
Zijn er onder de forum-leden nog IT-specialisten die eventueel een oplossing weten??

(Hopende dat de Modjes uit hun lijden verlost worden, en iedereen hier weer normaal kan posten)

We help you, now please help us!!

_________________
Groet, Kees

"Rally is not a crime"
508SW 2.0 Hdi (140 pk) bj.2011 Allure, leer, Xenon & Led, keyless, 17"
2e auto erbij:
Zwarte 206 CC 1.6-16V 2006

Voorheen: 307SW 2.0Hdi / 307SW 2.0Hdif


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 18 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling