307 Forum

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot...
Het is nu ma 22 jan 2018 - 02:23:04

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 21 okt 2017 - 19:45:59 
Offline

Geregistreerd: do 20 okt 2016 - 17:17:38
Berichten: 20
Goede avond het dimlicht van de 307 2 liter diesel uit 2003 hapert soms onder het rijden. Wat kan de oorzaak zijn?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 21 okt 2017 - 21:51:35 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 15671
Woonplaats: Hoevelaken.
Slechte kwaliteit lampje, probleem met de alternator, slechte massa verbinding, enzz enzz.

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 22 okt 2017 - 14:20:31 
Offline

Geregistreerd: do 20 okt 2016 - 17:17:38
Berichten: 20
De dynamo is 3 maanden oud. De lampen zijn van phillips en 4 maanden oud. De storing zit waarschijnlijk tussen de zekeringen l/r en de schakelaar omdat beide lampen tegelijk uit vallen. Gaat de massa van beide dimlampen over dezelfde draad/aansluiting. Heeft iemand een idee.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 22 okt 2017 - 14:36:29 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 03 maart 2009 - 19:22:18
Berichten: 15671
Woonplaats: Hoevelaken.
Met de massa bedoel ik de massa kabel van het blok, die geven nog wel eens een klein probleempje, anders de aansluitingen op de accu eens goed schoonmaken en insmeren met zuurvrije vaseline.

En alles gaat via de BSM, die krijgt alleen maar een seintje van de COM (schakelaar) doe licht aan of doe licht uit, daat zou ook een storing in kunnen zitten.

_________________
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI 3 deurs hatchback 2.0 uit 2003<<
>>>>Heden, 407 XS sedan 2.2 16V uit 2004 gechipt naar 166 PK<<<<


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 19 dec 2017 - 18:14:14 
Offline

Geregistreerd: do 20 okt 2016 - 17:17:38
Berichten: 20
ik heb alle zichtbare verbindingen losgehaald en weer opnieuw vastgemaakt het probleem lijkt opgelost.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 7 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling