307 Forum

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot...
Het is nu di 13 nov 2018 - 18:25:18

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: RT3 op 'C' display
BerichtGeplaatst: di 15 okt 2013 - 20:02:06 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 05 okt 2013 - 19:46:45
Berichten: 130
Woonplaats: Beekbergen
Hoi allemaal,

Ik kan een RT3 radio met wisselaar kopen.
Weet iemand of dat gaat werken op het 'C' display wat nu aan mij RD4 zit?
Of heb ik dan ook het 'CT' display nodig?

_________________
Je scheten ruiken een stuk lekkerder in een Peugeot....

307cc 1.6 2006
+ Vialle LPi


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: RT3 op 'C' display
BerichtGeplaatst: di 15 okt 2013 - 20:07:34 
Offline

Geregistreerd: zo 07 aug 2005 - 13:32:27
Berichten: 3570
gaat niet werken.

pixeldichtheid is te laag.

vergeet niet dat je nog iets meer nodig hebt dan alleen een scherm.

extra gps antenne, microfoon, wat extra bedrading en aansluitingen.
RD4 vervangen voor RT3 kan wel, maar dan zou ik als je toch aan de gang gaat een RT5 met kleuren scherm inbouwen.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: RT3 op 'C' display
BerichtGeplaatst: di 15 okt 2013 - 20:49:31 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 05 okt 2013 - 19:46:45
Berichten: 130
Woonplaats: Beekbergen
Lijkt me nogal prijzig :oops:
Kwam dit plaatje tegen. Dit wil ik het liefst....
Bijlage:
image.jpg
image.jpg [ 61.56 KiB | 6185 keer bekeken ]

_________________
Je scheten ruiken een stuk lekkerder in een Peugeot....

307cc 1.6 2006
+ Vialle LPi


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: RT3 op 'C' display
BerichtGeplaatst: di 15 okt 2013 - 20:52:51 
Offline

Geregistreerd: zo 07 aug 2005 - 13:32:27
Berichten: 3570
Kris schreef:
Lijkt me nogal prijzig :oops:
Kwam dit plaatje tegen. Dit wil ik het liefst....
Bijlage:
image.jpg


da's een RT4 of 5 met kleurendisplay (rt5 heeft bluetooth)

complete sets worden regelmatig op ebay aangeboden voor best leuke prijzen.
in 2007 en 2009 wel tenminste 8) 8) 8)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: RT3 op 'C' display
BerichtGeplaatst: wo 13 jul 2016 - 21:48:48 
Offline

Geregistreerd: zo 12 jun 2016 - 21:32:51
Berichten: 56
Is het mogelijk om een rt3 CAN radio te vervangen door een rt5?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: RT3 op 'C' display
BerichtGeplaatst: wo 13 jul 2016 - 22:58:13 
Offline

Geregistreerd: za 28 nov 2015 - 20:58:42
Berichten: 87
luc358 schreef:
Is het mogelijk om een rt3 CAN radio te vervangen door een rt5?


Yes.

_________________
BLACK 307CC :) viewtopic.php?f=11&t=12458


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: RT3 op 'C' display
BerichtGeplaatst: wo 13 jul 2016 - 23:14:16 
Offline

Geregistreerd: zo 12 jun 2016 - 21:32:51
Berichten: 56
Is er iets van een link waar beschreven word Joe je het moet doen? En zijn er nog dingen waar je op moet leten? Zoals de display en las ook iets over de antenne


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling