307 Forum

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot...
Het is nu ma 19 feb 2018 - 08:02:58

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: geen gps signaal
BerichtGeplaatst: wo 26 jul 2017 - 18:38:51 
Offline

Geregistreerd: wo 19 jul 2017 - 10:42:04
Berichten: 10
heb deze tekst op een engelse site gezet mss kunnen jullie mij ook helpen. heb dus uiteindelijk deze van iemand kunnen overkopen

Hello guys i am dominique from belgium i drive a peugeot 307cc 2008. last week i bought myselve a gps system from someone else.

this system:

Afbeelding

now ive installed the entire system only it needs to be updated how will i do this? Its a tom tom navi... see next picture

Afbeelding

also i dont have a gps signal... i mounted the antenna into its place whent to drive with the car but no signal i even put the antenna outside the car... wich antenna do i have?

Afbeelding

Afbeelding

and if its this one what do i hqve to do with the next two pictures

Afbeelding

Afbeelding

and this is the screen where it says waiting for a usefull gps signal

Afbeelding


thx for all the help i really dont know how to begin


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: geen gps signaal
BerichtGeplaatst: wo 26 jul 2017 - 22:27:04 
Offline

Geregistreerd: wo 19 jul 2017 - 10:42:04
Berichten: 10
Opgelost alles draait!!! Nu nog updaten :mrgreen:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: geen gps signaal
BerichtGeplaatst: do 27 jul 2017 - 13:15:50 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 06 feb 2013 - 20:09:48
Berichten: 545
Woonplaats: Groningen
domi10383 schreef:
Opgelost alles draait!!! Nu nog updaten :mrgreen:


ook handig voor een volgend iemand wat het probleem nou was ?

_________________
2013-2016 Peugeot 307 1.6 16V 109PK LPG 292192
2016-20... Peugeot 307 2.0 16V 150PK LPG 209... still counting


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: geen gps signaal
BerichtGeplaatst: do 27 jul 2017 - 14:08:53 
Offline

Geregistreerd: wo 19 jul 2017 - 10:42:04
Berichten: 10
Wist niet welke com poort ik moest gebruiken. Was dus com port 1 daarna kreeg ik de baudsnelheid deze stond op zen hoogste en ben dan begonnen bij de laagste snelheid en elke keer geprobeer tot ik bij een sneldheid kwam waar de satellieten ineens zichtbaar kwamen geloof dat het rond de 9600 was. Dus de baudsnelheid ( als ik het goed schrijf ) moest ik handmatig zoeken.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling