307 Forum
http://307forum.nl/

Vrijschakeling RT3
http://307forum.nl/viewtopic.php?f=8&t=1938
Pagina 2 van 2

Auteur:  Jurie92 [ do 15 jan 2015 - 14:54:05 ]
Berichttitel:  Re: Vrijschakeling RT3

chrisenmar schreef:
RT3 kan ik met de laptop vrijschakelen. RT4/5 serie ga ik binnenkort proberen.

Daar is dus geen extra hardware voor in de auto voor vereist? Weet je toevallig ook wat de gevolgen zijn hiervan voor de garantie?

Kan ik dit toevallig ook bij jou laten doen?

Auteur:  Van breemen [ wo 13 mei 2015 - 22:02:46 ]
Berichttitel:  Re: Vrijschakeling RT3

chrisenmar schreef:
RT3 kan ik met de laptop vrijschakelen. RT4/5 serie ga ik binnenkort proberen.

Hoi ik las dat je de rt3 kon vrij schakelen ik heb namelijk ook pp 2000 maar hoe doe jij dat dan
ik heb ook ergens gelezen dat je wat moet door solderen bij het scherm als je hem zo kan vrijschakelen is dat wel beter lijkt mij

Auteur:  Jorrin76 [ ma 25 dec 2017 - 11:11:47 ]
Berichttitel:  Re: Vrijschakeling RT3

Is er iemand die weet waar de vrijschakeling zit in de pp2000 software ? Als het goed is ergens in Januari de kabel ook binnen.

Auteur:  Doornekamp33 [ ma 25 dec 2017 - 12:53:57 ]
Berichttitel:  Re: Vrijschakeling RT3

Dat is lastig te zeggen, elk menu is anders naar gelang de uitvoering van de wagen, grote kans onder nieuwe wagen/opties klant, word zoeken als het daar niet zit.

Pagina 2 van 2 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/