Cd wisselaar activeren RD3

Geen ritje zonder muziek!<br>
Alle vragen en weetjes over audio: vervangen van radio, speakers etc. maar ook carkits

Moderator: CvW

Plaats reactie
roytijdelijk
Berichten: 16
Lid geworden op: za 11 aug 2012 - 13:39:57

Cd wisselaar activeren RD3

Bericht door roytijdelijk » wo 07 jun 2017 - 20:05:30

Ik heb een Yatour carkit aangesloten op rd3 radio van Peugeot 307 break hdi diesel.

Nu moet cd wisselaar blijkbaar nog worden geactiveerd.
Ik ben op zoek naar iemand omgeving Noord-Limburg / Venlo die dit wellicht kan, ik heb begrepen via pp2000 - evt. tegen vergoeding.

ik ben dagelijks in omgeving Helmond, dus dat zou ook een optie kunnen zijn.

Wie kan mij doorsturen naar iemand die me daarmee kan helpen?

Alvast bedankt,
Roy uit Venlo

roytijdelijk
Berichten: 16
Lid geworden op: za 11 aug 2012 - 13:39:57

Re: Cd wisselaar activeren RD3

Bericht door roytijdelijk » vr 30 jun 2017 - 18:06:55

niemand?

Gebruikersavatar
Zwabber
Berichten: 1487
Lid geworden op: za 11 feb 2012 - 15:49:29

Re: Cd wisselaar activeren RD3

Bericht door Zwabber » za 01 jul 2017 - 23:07:11

Echt op en top Hollanders :mrgreen:
Bakken met geld uitgeven aan gadgets en andere "zooi", maar het activeren mag niets kosten.
Gewoon even bellen met de dealer en afspraak maken om te laten activeren, of accepteren dat je misschien nog weken moet wachten tot je iemand gevonden hebt die tijd heeft (en de middelen om te activeren) of zelf de juiste apparatuur aanschaffen om het "goedkoop" te kunnen oplossen.
Hierlangs afknippen en weggooien.

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16605
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Cd wisselaar activeren RD3

Bericht door Doornekamp33 » zo 02 jul 2017 - 09:04:15

Ik ken niemand in die hoek die het heeft, je zit of noordelijker of een stuk westelijker voordat je iemand tegenkomt met Diagbox, en Zuid Limburg zit er volgens mij 1.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

scumbag72
Berichten: 3
Lid geworden op: zo 24 mar 2019 - 16:17:09

Re: Cd wisselaar activeren RD3

Bericht door scumbag72 » zo 24 mar 2019 - 16:23:29

@Doornekamp : weet je toevallig wie dat is in zuid limburg??

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16605
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Cd wisselaar activeren RD3

Bericht door Doornekamp33 » zo 24 mar 2019 - 18:59:23

Daar moet ik dan even hard over nadenken, kan even niet meer op de naam komen, is al weer een hele tijd terug en er is veel veranderd hier in actieve leden het laatste jaar.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

sstennizz
Berichten: 15
Lid geworden op: di 30 apr 2019 - 18:33:07

Re: Cd wisselaar activeren RD3

Bericht door sstennizz » di 30 apr 2019 - 18:42:43

Misschien een beetje een post hijack, maar leek me ook onhandig om nog een keer een zelfde topic te openen...
Is er iemand in omgeving Zoetermeer/Den Haag/Rotterdam die bij mij de wisselaar kan activeren?
En voordat zwabber in een stuip schiet, onkosten vergoed... :lol: :wink:

TazDevl
Berichten: 92
Lid geworden op: za 14 nov 2015 - 19:06:07
Locatie: Den Haag

Re: Cd wisselaar activeren RD3

Bericht door TazDevl » di 16 jul 2019 - 20:37:36

ga het van de week op eigen auto proberen. inwoner leidschenveen :)

Plaats reactie