COM2000 vervangen

alles wat met electronica te maken heeft, van storingen tot weetjes

Moderator: Doornekamp33

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Heruhur
Berichten: 41
Lid geworden op: za 07 mei 2011 - 08:24:35
Locatie: Oldebroek

COM2000 vervangen

Bericht door Heruhur » ma 05 sep 2016 - 10:00:10

Ik heb een vraagje over de vervanging van de COM2000.
Moet er nog iets aangemeld/ingeleerd worden bij de boordcomputer als je de COM2000 vervangt?
(identiek model)

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16833
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: COM2000 vervangen

Bericht door Doornekamp33 » ma 05 sep 2016 - 13:38:25

Als je een nieuwe koopt wel, die moet ingeleerd worden.
Met een gebruikte heb je kans dat niet alles goed werkt, of juist wat meer dan bij je oude, zo ging bij mij de achterruitenwisser aan als je de voorwissers aanhad en de achteruit versnelling inschakelde, jammer genoeg moest de ESP ingeleerd worden en toen was het er uit en niet in te schakelen.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

Gebruikersavatar
Heruhur
Berichten: 41
Lid geworden op: za 07 mei 2011 - 08:24:35
Locatie: Oldebroek

Re: COM2000 vervangen

Bericht door Heruhur » wo 07 sep 2016 - 18:03:27

Dank je voor het antwoord.
Dat wordt dus naar mijn vaste monteur.
Jammer want het vervangen stelt niet zoveel voor.

Gebruikersavatar
dircos1980
Berichten: 1394
Lid geworden op: wo 27 feb 2013 - 11:53:41
Locatie: Alphen aan den Rijn

Re: COM2000 vervangen

Bericht door dircos1980 » wo 07 sep 2016 - 20:15:36

Ik heb ook ooit de com vervangen en hoefde daarna niks in te leren. Alles deed het gelijk.
Sinds april 2010 in het bezit van:
307sw 1.6 16v LPG G3 (AG) Bj 9-2003 461.500km
Vorige auto's: 205D Forever - 306 XSi - 406 2.0 16v

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16833
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: COM2000 vervangen

Bericht door Doornekamp33 » wo 07 sep 2016 - 21:18:43

Als je een gebruikte neemt kun je hem gewoon zelf vervangen hoor, een nieuwe is leeg en zal getelecodeerd moeten worden, een gebruikte werkt voor 99℅ zeker gewoon zonder telecoderen.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

guus 1972
Berichten: 213
Lid geworden op: do 24 okt 2013 - 09:34:20
Locatie: Wijchen

Re: COM2000 vervangen

Bericht door guus 1972 » do 08 sep 2016 - 13:37:29

Doornekamp33 schreef:Als je een gebruikte neemt kun je hem gewoon zelf vervangen hoor, een nieuwe is leeg en zal getelecodeerd moeten worden, een gebruikte werkt voor 99℅ zeker gewoon zonder telecoderen.
Ik heb nog niet goed gezocht hier, maar hoe moet dat? Ik neem aan dat het stuur er af moet? Ik moet de mijne ook vervangen. Inmiddels heb ik contact met die Peter-Paul. Die heeft een gereviseerde liggen. Ik mag de nieuwe er eerst in zetten dan de oude opsturen.

Edit: ik heb hem in de kennisbank gevonden: http://307forum.nl/viewtopic.php?f=17&t=7336

En deze ook: http://307forum.nl/viewtopic.php?f=21&t=6447
Peugeot 307 SW 2.0 HDI/136 PK (2005). In het bezit van Diagbox.

Plaats reactie