Pagina 1 van 1

COM2000 vervangen

Geplaatst: ma 05 sep 2016 - 10:00:10
door Heruhur
Ik heb een vraagje over de vervanging van de COM2000.
Moet er nog iets aangemeld/ingeleerd worden bij de boordcomputer als je de COM2000 vervangt?
(identiek model)

Re: COM2000 vervangen

Geplaatst: ma 05 sep 2016 - 13:38:25
door Doornekamp33
Als je een nieuwe koopt wel, die moet ingeleerd worden.
Met een gebruikte heb je kans dat niet alles goed werkt, of juist wat meer dan bij je oude, zo ging bij mij de achterruitenwisser aan als je de voorwissers aanhad en de achteruit versnelling inschakelde, jammer genoeg moest de ESP ingeleerd worden en toen was het er uit en niet in te schakelen.

Re: COM2000 vervangen

Geplaatst: wo 07 sep 2016 - 18:03:27
door Heruhur
Dank je voor het antwoord.
Dat wordt dus naar mijn vaste monteur.
Jammer want het vervangen stelt niet zoveel voor.

Re: COM2000 vervangen

Geplaatst: wo 07 sep 2016 - 20:15:36
door dircos1980
Ik heb ook ooit de com vervangen en hoefde daarna niks in te leren. Alles deed het gelijk.

Re: COM2000 vervangen

Geplaatst: wo 07 sep 2016 - 21:18:43
door Doornekamp33
Als je een gebruikte neemt kun je hem gewoon zelf vervangen hoor, een nieuwe is leeg en zal getelecodeerd moeten worden, een gebruikte werkt voor 99℅ zeker gewoon zonder telecoderen.

Re: COM2000 vervangen

Geplaatst: do 08 sep 2016 - 13:37:29
door guus 1972
Doornekamp33 schreef:Als je een gebruikte neemt kun je hem gewoon zelf vervangen hoor, een nieuwe is leeg en zal getelecodeerd moeten worden, een gebruikte werkt voor 99℅ zeker gewoon zonder telecoderen.
Ik heb nog niet goed gezocht hier, maar hoe moet dat? Ik neem aan dat het stuur er af moet? Ik moet de mijne ook vervangen. Inmiddels heb ik contact met die Peter-Paul. Die heeft een gereviseerde liggen. Ik mag de nieuwe er eerst in zetten dan de oude opsturen.

Edit: ik heb hem in de kennisbank gevonden: http://307forum.nl/viewtopic.php?f=17&t=7336

En deze ook: http://307forum.nl/viewtopic.php?f=21&t=6447