Ecu resettwn/vervangen

alles wat met electronica te maken heeft, van storingen tot weetjes

Moderator: CvW

Plaats reactie
corne-sep
Berichten: 18
Lid geworden op: vr 28 sep 2018 - 14:12:38

Ecu resettwn/vervangen

Bericht door corne-sep » ma 15 okt 2018 - 18:38:34

Gezien het feit dat mijm auto nogsteeds rot loopt wil ik kijken voor een goede reset of eventueel eem vervengende ecu. Nu kan die op de sloop gehaald worden maar het inleren ervan kan ik niet heb geen pp2000 oid. Wie kan mij helpen/wat kost dat bij peugeot?

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16386
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Ecu resettwn/vervangen

Bericht door Doornekamp33 » ma 15 okt 2018 - 20:16:20

Dat inleren kan alleen als je een betaalde account hebt bij PSA, dus zal je de prijs bij de dealer moeten opvragen.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

corne-sep
Berichten: 18
Lid geworden op: vr 28 sep 2018 - 14:12:38

Re: Ecu resettwn/vervangen

Bericht door corne-sep » wo 17 okt 2018 - 09:21:28

Hebbop internet gevonden dat het wel eens voorkomt dat injectoren in geprogrameerd moeten worden? Klopt dit?!?

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16386
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Ecu resettwn/vervangen

Bericht door Doornekamp33 » wo 17 okt 2018 - 17:30:58

Volgens mij niet, kun je gewoon vervangen, de ECU leert zichzelf dan bij als er teveel of te weinig brandstof word ingespoten.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

corne-sep
Berichten: 18
Lid geworden op: vr 28 sep 2018 - 14:12:38

Re: Ecu resettwn/vervangen

Bericht door corne-sep » wo 17 okt 2018 - 21:28:40

ah okey. kheb nu als laatste hoop voor de nacht de accu los liggen, ben benieuwd, injector 3 word constant aangestuurd ipv gepulst. word mij verteld dat de ecu kapot is maar toen ik hem bij de garage ophaalde liep hij even normaal. probeer dit gedrag opnieuw te krijgen want dan lijkt het mij software matig ( en toen waren de kabels nog niet herstelt ;) )

Plaats reactie