Peugeot uitlezen Diagbox

Heb je een bedrijf of bied je diensten aan?
Het kan en mag hier.
cdoens
Berichten: 358
Lid geworden op: vr 07 aug 2015 - 11:49:17
Locatie: Almere

Re: Peugeot uitlezen Diagbox

Bericht door cdoens » za 05 jan 2019 - 17:12:10

Ik gebruik hem zelf helaas enkele malen per jaar. De gasklep inleren is iets wat bij mijn motor regelmatig moet gebeuren.
Verder heb ik afgelopen jaar diverse storingen gehad waar de diagbox altijd weer uitkomst bood.

Afgezien daarvan heb ik zeker al 15 autoradio's voorzien van een Aux functie en laatst nog iemand geholpen met z'n dakproblemen.
De investering heb ik er dubbel en dwars uit :D
307 CC 2.0 - Vogels G3, Bleu Montebello.
In bezit van een Diagbox in Almere.

RobinVersteeg
Berichten: 61
Lid geworden op: do 06 jul 2017 - 11:09:14
Locatie: Lunteren

Re: Peugeot uitlezen Diagbox

Bericht door RobinVersteeg » za 05 jan 2019 - 19:30:29

Ja dat hoeft toch alleen als er een nieuwe op komt. Bij mij kan ik hem schoonmaken en terugzetten zonder problemen. Is er ook
Een diagbox op een app of heb je daar echt een laptop met ouder besturing systeem voor nodig ?

Gr Robin


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16593
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Peugeot uitlezen Diagbox

Bericht door Doornekamp33 » za 05 jan 2019 - 19:47:42

Je hebt echt een laptop met win7 en de kabel nodig, er is niks anders wat goedkoper is dat werkt, als je eenmaal diagbox hebt draaien kan je naar windows 10 eupgraden.

Maar echt veel kun je er niet mee, alleen kun je wel veel meer dan de goedkope ELM327 bijvoorbeeld, die kan alleen op motor nivo uitlezen, met diagbox kun je wel een hoop zaken aanzetten of uitzetten, maar vaak moet je de hardware er ook voor inbouwen en hopen dat het dan wel werkt.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

cdoens
Berichten: 358
Lid geworden op: vr 07 aug 2015 - 11:49:17
Locatie: Almere

Re: Peugeot uitlezen Diagbox

Bericht door cdoens » za 05 jan 2019 - 22:23:20

Gasklep inleren moet bij de nieuwe 2.0 benzine af en toe gebeuren en het kalibreren kan alleen met Diagbox.
Loshalen en schoonmaken is slechts een deel van de procedure.

ELM327 heb ik vroeger ook wel eens gebruikt maar daar kan je alleen motorstoringen mee uitlezen en resetten.
Voor nood onderweg heb ik zo'n ding nog wel in het dashboardkastje liggen maar negen van de tien keer heb ik diagbox nodig.

Ik heb de kabel destijds voor 50€ 2ehands kunnen kopen en een Win7 laptopje had ik nog liggen.
307 CC 2.0 - Vogels G3, Bleu Montebello.
In bezit van een Diagbox in Almere.

RobinVersteeg
Berichten: 61
Lid geworden op: do 06 jul 2017 - 11:09:14
Locatie: Lunteren

Re: Peugeot uitlezen Diagbox

Bericht door RobinVersteeg » zo 06 jan 2019 - 14:43:00

Oh ja ze staan nu ook nog op marktplaats zal is kijken of ik nog zo’n laptop kan vinden [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Kan je er ook de tijd mee instellen op de boordcomputer aangezien ik geen originele radio meer heb dus de tijd niet meer kan instellen.

Gr


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16593
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Peugeot uitlezen Diagbox

Bericht door Doornekamp33 » zo 06 jan 2019 - 17:40:37

Tijd kun je er niet mee instellen, kan alleen via de radio, dus of even de originele er aan of een goede interface gebruiken voor je aftermarket radio, kan je het via de afstand bediening instellen.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

Plaats reactie