RT3 op 'C' display

Alles over navigatiesysteem in de Peugeot 307
Af fabriek (RT3 of RT4) of achteraf inbouw.

Moderator: CvW

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Kris
Berichten: 130
Lid geworden op: za 05 okt 2013 - 19:46:45
Locatie: Beekbergen

RT3 op 'C' display

Bericht door Kris » di 15 okt 2013 - 20:02:06

Hoi allemaal,

Ik kan een RT3 radio met wisselaar kopen.
Weet iemand of dat gaat werken op het 'C' display wat nu aan mij RD4 zit?
Of heb ik dan ook het 'CT' display nodig?
Je scheten ruiken een stuk lekkerder in een Peugeot....

307cc 1.6 2006
+ Vialle LPi

Super-Cab
Berichten: 3570
Lid geworden op: zo 07 aug 2005 - 13:32:27

Re: RT3 op 'C' display

Bericht door Super-Cab » di 15 okt 2013 - 20:07:34

gaat niet werken.

pixeldichtheid is te laag.

vergeet niet dat je nog iets meer nodig hebt dan alleen een scherm.

extra gps antenne, microfoon, wat extra bedrading en aansluitingen.
RD4 vervangen voor RT3 kan wel, maar dan zou ik als je toch aan de gang gaat een RT5 met kleuren scherm inbouwen.

Gebruikersavatar
Kris
Berichten: 130
Lid geworden op: za 05 okt 2013 - 19:46:45
Locatie: Beekbergen

Re: RT3 op 'C' display

Bericht door Kris » di 15 okt 2013 - 20:49:31

Lijkt me nogal prijzig :oops:
Kwam dit plaatje tegen. Dit wil ik het liefst....
image.jpg
image.jpg (61.56 KiB) 7373 keer bekeken
Je scheten ruiken een stuk lekkerder in een Peugeot....

307cc 1.6 2006
+ Vialle LPi

Super-Cab
Berichten: 3570
Lid geworden op: zo 07 aug 2005 - 13:32:27

Re: RT3 op 'C' display

Bericht door Super-Cab » di 15 okt 2013 - 20:52:51

Kris schreef:Lijkt me nogal prijzig :oops:
Kwam dit plaatje tegen. Dit wil ik het liefst....
image.jpg
da's een RT4 of 5 met kleurendisplay (rt5 heeft bluetooth)

complete sets worden regelmatig op ebay aangeboden voor best leuke prijzen.
in 2007 en 2009 wel tenminste 8) 8) 8)

luc358
Berichten: 56
Lid geworden op: zo 12 jun 2016 - 21:32:51

Re: RT3 op 'C' display

Bericht door luc358 » wo 13 jul 2016 - 21:48:48

Is het mogelijk om een rt3 CAN radio te vervangen door een rt5?

surow
Berichten: 88
Lid geworden op: za 28 nov 2015 - 20:58:42

Re: RT3 op 'C' display

Bericht door surow » wo 13 jul 2016 - 22:58:13

luc358 schreef:Is het mogelijk om een rt3 CAN radio te vervangen door een rt5?
Yes.

luc358
Berichten: 56
Lid geworden op: zo 12 jun 2016 - 21:32:51

Re: RT3 op 'C' display

Bericht door luc358 » wo 13 jul 2016 - 23:14:16

Is er iets van een link waar beschreven word Joe je het moet doen? En zijn er nog dingen waar je op moet leten? Zoals de display en las ook iets over de antenne

Plaats reactie