Cd's navigatie installeren rt4

Alles over navigatiesysteem in de Peugeot 307
Af fabriek (RT3 of RT4) of achteraf inbouw.

Moderator: CvW

dommelll
Berichten: 20
Lid geworden op: do 20 nov 2014 - 00:30:02
Locatie: Hengelo

Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door dommelll » vr 21 nov 2014 - 01:48:24

Ik heb gisteren mijn 307cc opgehaald en nu heb ik er een cd bijgekregen met de nieuwe kaarten benelux. Er is mij verteld dat ik de cd in de rt4 kan doen en dat hij dan automatisch zou gaan updaten.... Mijn vraag is of dit zo is en hoe ik dit zie want zie eigenlijk niks gebeuren :( misschien verkeerde cd gekregen?

Gebruikersavatar
Zwabber
Berichten: 1478
Lid geworden op: za 11 feb 2012 - 15:49:29

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door Zwabber » vr 21 nov 2014 - 08:11:03

Ja de update hoort automatisch te starten zodra je de cd er in stopt.
Hierlangs afknippen en weggooien.Afbeelding

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16545
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door Doornekamp33 » vr 21 nov 2014 - 09:23:02

Als je niets ziet is het mogelijk dat de update er al op staat, hij navigeert wel??
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

dommelll
Berichten: 20
Lid geworden op: do 20 nov 2014 - 00:30:02
Locatie: Hengelo

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door dommelll » vr 21 nov 2014 - 10:11:19

Ja hij blijkt toch al ge-update te zijn helemaal top! Bedankt voor de hulp :)

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16545
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door Doornekamp33 » vr 21 nov 2014 - 14:40:56

Mooi, is dat probleem ook geen probleem, veel succes met de RT4. :wink: :wink:
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

iLoet
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 09 jan 2012 - 14:30:48

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door iLoet » za 10 jan 2015 - 20:06:13

dommelll schreef:Ja hij blijkt toch al ge-update te zijn helemaal top! Bedankt voor de hulp :)
Vraagje. Heb je die CD nog? Ik zou graag mijn navigatie updaten (heb nu nog Navteq versie 2006/2007)...

dommelll
Berichten: 20
Lid geworden op: do 20 nov 2014 - 00:30:02
Locatie: Hengelo

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door dommelll » za 10 jan 2015 - 20:34:39

Je hebt pb

Gebruikersavatar
Han SW
Berichten: 31
Lid geworden op: wo 11 feb 2015 - 15:11:45
Locatie: Vlaardingen

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door Han SW » za 05 sep 2015 - 23:32:10

iLoet schreef:
dommelll schreef:Ja hij blijkt toch al ge-update te zijn helemaal top! Bedankt voor de hulp :)
Vraagje. Heb je die CD nog? Ik zou graag mijn navigatie updaten (heb nu nog Navteq versie 2006/2007)...


eehh iLoet...?... ik zit met hetzelfde:
(oude) RT4 met kaarten van 2007....
heb jij ze inmiddels overgenomen ofzo? ik zou ook graag willen updaten.

thanks ahead!
----------------------------------------------------------------------
307 SW 1.6 HDI 16V (±132pk) premium nav RT4 (kaarten 2015)
DAM (ORGA)-code = 1115389-20055-EZWD**4332
totaal nu 252.000km op de teller...
en hij is VERKOCHT

lando1971
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 30 sep 2015 - 14:55:07
Locatie: almere

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door lando1971 » wo 30 sep 2015 - 14:57:23

Goedemiddag,

Ik heb hier nog een setje liggen. Moet alleen nog op CD gebrand worden.
ook de nieuwe software is beschikbaar.

laat maar weten.

gr
Lano
207 CC 1.6 vTI

lando1971
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 30 sep 2015 - 14:55:07
Locatie: almere

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door lando1971 » wo 30 sep 2015 - 15:06:22

lando1971 schreef:Goedemiddag,

Ik heb hier nog een setje liggen. Moet alleen nog op CD gebrand worden.
ook de nieuwe software is beschikbaar.

laat maar weten.

gr
Lando
Ik heb ze als 2014-2015 gedownload. Als ik de bestanden bekijken staat er overal. 'landnaam' 2014 bij.
207 CC 1.6 vTI

Gebruikersavatar
Zwabber
Berichten: 1478
Lid geworden op: za 11 feb 2012 - 15:49:29

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door Zwabber » wo 30 sep 2015 - 22:09:57

Dan heb je de juiste.
Hierlangs afknippen en weggooien.Afbeelding

lando1971
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 30 sep 2015 - 14:55:07
Locatie: almere

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door lando1971 » wo 30 sep 2015 - 23:29:14

Klopt,
Ik heb ze al geïnstalleerd en buiten dat het lang duurt... Lijkt het gedetailleerder dan de oude kaarten



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
207 CC 1.6 vTI

iLoet
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 09 jan 2012 - 14:30:48

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door iLoet » do 29 mar 2018 - 15:53:49

Heeft iemand voor mij de nieuwste navigatie software RT4? Ik heb nu nog een versie van voor de Eerste Wereldoorlog... :?

Marcel013
Berichten: 24
Lid geworden op: vr 23 jul 2010 - 22:17:33
Locatie: Tilburg

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door Marcel013 » zo 16 jun 2019 - 15:59:25

Heb ook zo’n cd gebrand op lage snelheid,en deze bestanden staan erop;klopt dat?
Bijlagen
B2E328A3-6ED7-4046-9086-BFC2BA634425.jpeg
B2E328A3-6ED7-4046-9086-BFC2BA634425.jpeg (89.25 KiB) 289 keer bekeken

Gebruikersavatar
Zwabber
Berichten: 1478
Lid geworden op: za 11 feb 2012 - 15:49:29

Re: Cd's navigatie installeren rt4

Bericht door Zwabber » zo 16 jun 2019 - 16:20:49

Ja dat zijn de juiste bestanden
Hierlangs afknippen en weggooien.Afbeelding

Plaats reactie