Updaten? Of toch niet?

Alles over navigatiesysteem in de Peugeot 307
Af fabriek (RT3 of RT4) of achteraf inbouw.

Moderator: CvW

Plaats reactie
roncheck
Berichten: 10
Lid geworden op: vr 07 okt 2016 - 17:04:04

Updaten? Of toch niet?

Bericht door roncheck » vr 07 okt 2016 - 17:22:40

Hallo, ben sinds kort de 'trotse' eigenaar van een Peugeot 307 Oxygo uit 2006 en wil mijn navigatie updaten.
De Cd's die erbij zitten zijn van 2006 en de software Cd staat 6.6D op.
Ben er inmiddels uit dat het een Can versie is, de huidige software versie geeft 6.63 aan (zie afbeelding) en mijn vraag is nu, .....heeft het zin om te updaten naar (CAN)_SoftWare_663-890????
Is deze versie nieuwer dan mijn huidig? ik vraag dit omdat mijn scherm wél 6.63 aangeeft maar niet de build versie??
Dit is dus voor mij onduidelijk m.b.t. de Build versie?
Wanneer is die 663.890 Build gereleased?

Bij voorbaat Dank voor reactie(s)
Bijlagen
software versie.jpg
software versie.jpg (46.23 KiB) 7723 keer bekeken

Gebruikersavatar
snooze7555
Berichten: 2464
Lid geworden op: zo 19 sep 2010 - 13:51:34
Locatie: Hengelo ov

Re: Updaten? Of toch niet?

Bericht door snooze7555 » vr 07 okt 2016 - 18:45:07

Hoi,

Welk type heb je een RT4? in iedergeval een Can bus auto.


Peugeot_CD_RT4-5_SW_8_31


Als je wilt even kijken welke RT je hebt

http://307forum.nl/viewtopic.php?f=12&t=2070
Was Peugeot 307 SW 2.0 16V Pack juni 2006 Bleu Recife 143600 Km
Nu 308SW Style Jan 2016 Noir Perla Nera, 1.2 e-thp 131pk prive, chiptuning 158Pk en 300Nm
En 308 SW Blue Lease Executive Pack 1.6 BlueHDi 120 pk Donkerblauw okt 2015, leasebak

roncheck
Berichten: 10
Lid geworden op: vr 07 okt 2016 - 17:04:04

Re: Updaten? Of toch niet?

Bericht door roncheck » vr 07 okt 2016 - 19:14:31

Helaas werken de meeste linken niet meer in het topic waar jij naar verwijst. :roll:
De afbeeldingen zaaien bij mij ook enigzins verwarring?
Zelf kwam ik tot de conlusie dat ik een RT3 Can heb via een andere link die ikzelf gevonden had en best wel duidelijkheid geeft.
http://www.ycarlink.com/pd_15917_How-to ... n-bus-.htm

(Is dus identiek aan die waar RT3 Can bijstaat.........LIST)
Bijlagen
RT3 CAN.jpg
RT3 CAN.jpg (84.71 KiB) 7708 keer bekeken

roncheck
Berichten: 10
Lid geworden op: vr 07 okt 2016 - 17:04:04

Re: Updaten? Of toch niet?

Bericht door roncheck » za 08 okt 2016 - 15:58:08

Niemand?

Gebruikersavatar
Zwabber
Berichten: 1478
Lid geworden op: za 11 feb 2012 - 15:49:29

Re: Updaten? Of toch niet?

Bericht door Zwabber » za 08 okt 2016 - 16:59:40

Release date: 2008
Hierlangs afknippen en weggooien.Afbeelding

Gebruikersavatar
snooze7555
Berichten: 2464
Lid geworden op: zo 19 sep 2010 - 13:51:34
Locatie: Hengelo ov

Re: Updaten? Of toch niet?

Bericht door snooze7555 » za 08 okt 2016 - 17:05:49

RT3 Can en Van software laatste versie

Softwareveries 'RT3_(VAN)_SoftWare_552-773' en 'RT3_(CAN)_SoftWare_663-890'

Als je de laatste versie installeert kun je ook de laatste kaarten installeren


:D :D :D
Was Peugeot 307 SW 2.0 16V Pack juni 2006 Bleu Recife 143600 Km
Nu 308SW Style Jan 2016 Noir Perla Nera, 1.2 e-thp 131pk prive, chiptuning 158Pk en 300Nm
En 308 SW Blue Lease Executive Pack 1.6 BlueHDi 120 pk Donkerblauw okt 2015, leasebak

roncheck
Berichten: 10
Lid geworden op: vr 07 okt 2016 - 17:04:04

Re: Updaten? Of toch niet?

Bericht door roncheck » za 08 okt 2016 - 23:45:14

Thanks voor de reactie(s)!

Dus als ik het goed begrijp staat op de mijne momenteel 663. en moet ik dit dan zien als 6.63.00?
En staat er dan na updaten niet meer 6.63 maar 6.63.890?......bij software versie toestel!

Gebruikersavatar
Zwabber
Berichten: 1478
Lid geworden op: za 11 feb 2012 - 15:49:29

Re: Updaten? Of toch niet?

Bericht door Zwabber » zo 09 okt 2016 - 22:04:56

Gewoon updaten en je weet het..........
Hierlangs afknippen en weggooien.Afbeelding

roncheck
Berichten: 10
Lid geworden op: vr 07 okt 2016 - 17:04:04

Re: Updaten? Of toch niet?

Bericht door roncheck » zo 09 okt 2016 - 22:35:26

Vandaag CD'tje met update ingevoerd maar duwt 'm binnen enkele seconden weer naar buiten.
Géén melding hoe dan ook dat er iets gebeurd/gaande is???
Moet de radio in een bepaalde 'stand' staan?

(update (iso 663-890') op lage snelheid op verbatim gebrandt.)

Inmiddels meerdere cd's (al een stuk of zes), zowel Verbatim als Philips op verschillende snelheden (imgburn) gebrandt. Helaas allen worden na enkele seconden weer er uit geduwd, zonder enige melding.
Zelfs via de wisselaar geprobeerd ook géén resultaat, lijkt wel of cd's gewoon niet herkend worden???
software CD die bij de (originele) navigatie van 2006 zat via verkenner bekeken en geeft aan :CD_UPG_V0695
De 663.890 ook via verkenner op pc bekeken en geeft aan: CD_UPG_V0890 (....dus zal inderdaad wel nieuwer zijn)
Voor de zekerheid ook even De Benelux van 2006 er in geduwd, wordt wél geaccepteerd, dus aan het systeem lijkt het niet te liggen.
Ben zo langzamerhand door mijn opties heen....heeft iemand die wél succesvol deze update heeft geínstalleerd nog tips?????
Of evt een kopietje van de cd waarmee het wél gelukt is? (uiteraard tegen vergoeding)
Woon zelf in het Zuiden van het land.

Bij voorbaat dank!

Plaats reactie