Fout bij verzenden PM

Voor alle forum-technische vragen. Niet over auto's.

Moderator: CvW

Gebruikersavatar
marrox
Berichten: 140
Lid geworden op: vr 05 sep 2008 - 19:51:16
Locatie: Souburg

Fout bij verzenden PM

Bericht door marrox » di 29 mar 2011 - 09:54:24

Ik probeerde vandaag een pm te sturen maar kreeg een fout bij het verzenden.

Ran into problems sending Mail. Response: 535 authentication failed (#5.7.1)

DEBUG MODE

Line : 131
File : smtp.php

Heeft iemand een idee? :shock:

Gebruikersavatar
Unclebastardo
Berichten: 111
Lid geworden op: ma 21 feb 2011 - 10:36:45
Locatie: Bergen op Zoom

Bericht door Unclebastardo » di 29 mar 2011 - 09:55:56

Zit de stekker erin ? :lol: :lol:
Afbeelding
Als ik kon toveren, kwam alles voor elkaar !

Marcel307SW-XSi
Berichten: 2672
Lid geworden op: di 15 mei 2007 - 20:52:06

Bericht door Marcel307SW-XSi » di 29 mar 2011 - 10:17:09

Kreeg ik ook al, maar berichten komen wel aan.
.

Gebruikersavatar
marrox
Berichten: 140
Lid geworden op: vr 05 sep 2008 - 19:51:16
Locatie: Souburg

Bericht door marrox » di 29 mar 2011 - 10:27:46

ok dan heeft kikker nu 6 of meer pmtjes :D

Gebruikersavatar
Kikker
Berichten: 679
Lid geworden op: ma 26 jul 2010 - 12:22:03

Bericht door Kikker » di 29 mar 2011 - 10:34:07

marrox schreef:ok dan heeft kikker nu 6 of meer pmtjes :D
Klopt. :lol:

Gebruikersavatar
Zoomy
Berichten: 4386
Lid geworden op: zo 17 sep 2006 - 20:51:53
Locatie: Oldenzaal
Contacteer:

Re: Fout bij verzenden PM

Bericht door Zoomy » di 29 mar 2011 - 10:52:11

marrox schreef:...DEBUG...
Poke it with a stick...Kill it with fire!

:wink:
...Dear life. When I asked if my day could get worse, it was a rhetorical question, not a challenge... :/

Gebruikersavatar
easy
Berichten: 4029
Lid geworden op: wo 24 jun 2009 - 13:39:24
Locatie: Mooie stad achter de Duinen
Contacteer:

Bericht door easy » di 29 mar 2011 - 11:34:18

Ik weet niet wat er gebeurd maar er gaat iets niet lekker, wordt aan gewerkt.
EX - 307 SW 1.6 16v Premium-Lexus achterlichten-Ariane 16"-Custom witte wijzerplaten
AUDIO - Tsaga TSGAW622 HU-MTX THS 652 voor-MTX XT502 achter-MAC Audio MPE112BP sub met MAC Audio MPX2500 amp

NU - Honda Ciivic Hybrid Elegance

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16390
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Bericht door Doornekamp33 » di 29 mar 2011 - 14:05:05

Same hier, het forum heeft gewoon last van de zomertijd, en niet te vergeten tis een peugeotforum dat draaid op peugeotsoftware. 8) 8) 8) 8)
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

Gebruikersavatar
smollie307
Berichten: 1017
Lid geworden op: vr 08 dec 2006 - 14:43:34
Locatie: 013

Bericht door smollie307 » ma 04 apr 2011 - 16:22:52

het foutje zit er nog in
groeten van Bart
Afbeelding
307 SW HDi 2.0 110pk Rouge Lucifer 17"Challengers, chromen grill

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16390
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Bericht door Doornekamp33 » ma 04 apr 2011 - 16:27:07

Komt af en toe ook naar boven als je een bericht plaatst.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

Gebruikersavatar
kees-sw
Berichten: 3810
Lid geworden op: ma 31 mei 2010 - 12:59:04
Locatie: Bergentheim

Bericht door kees-sw » do 07 apr 2011 - 11:36:06

Blijkbaar moeilijk op te lossen: vandaag weer de melding "DEBUG" na het posten van een reply...
Groet, Kees

"Rally is not a crime"
508SW 2.0 Hdi (140 pk) bj.2011 Allure, leer, Xenon & Led, keyless, 17"
2e auto erbij:
Zwarte 206 CC 1.6-16V 2006

Voorheen: 307SW 2.0Hdi / 307SW 2.0Hdif

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16390
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Bericht door Doornekamp33 » do 07 apr 2011 - 21:14:23

Ook al twee keer vanavond bij het posten.
Zolang het niet erger word is er mee te leven. :wink: :wink: :wink:
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

Gebruikersavatar
Zoomy
Berichten: 4386
Lid geworden op: zo 17 sep 2006 - 20:51:53
Locatie: Oldenzaal
Contacteer:

Re: Fout bij verzenden PM

Bericht door Zoomy » do 07 apr 2011 - 21:18:22

marrox schreef:Ik probeerde vandaag een pm te sturen maar kreeg een fout bij het verzenden.

Ran into problems sending Mail. Response: 535 authentication failed (#5.7.1)

DEBUG MODE

Line : 131
File : smtp.php

Heeft iemand een idee? :shock:
Hullie hebben (schijnbaar) de oplossing maar helaas is Cyrillisch niet mijn sterkste kant...

:oops: :wink:
...Dear life. When I asked if my day could get worse, it was a rhetorical question, not a challenge... :/

Gebruikersavatar
bbas
Berichten: 190
Lid geworden op: wo 25 nov 2009 - 18:58:47
Locatie: Friesland

Bericht door bbas » zo 10 apr 2011 - 21:48:52

Zojusit kreeg ik de melding ook:

Ran into problems sending Mail. Response: 535 authentication failed (#5.7.1)

DEBUG MODE

Line : 131
File : smtp.php
Peugeot 307 break 1.6 HDFI Premium Navteq [2007]/ Peugeot 206 1.4 [2000]

Gebruikersavatar
kees-sw
Berichten: 3810
Lid geworden op: ma 31 mei 2010 - 12:59:04
Locatie: Bergentheim

Bericht door kees-sw » do 14 apr 2011 - 01:28:59

Hardnekkig probleem, blijkbaar...........
Zijn er onder de forum-leden nog IT-specialisten die eventueel een oplossing weten??

(Hopende dat de Modjes uit hun lijden verlost worden, en iedereen hier weer normaal kan posten)

We help you, now please help us!!
Groet, Kees

"Rally is not a crime"
508SW 2.0 Hdi (140 pk) bj.2011 Allure, leer, Xenon & Led, keyless, 17"
2e auto erbij:
Zwarte 206 CC 1.6-16V 2006

Voorheen: 307SW 2.0Hdi / 307SW 2.0Hdif

Plaats reactie